Snitter/Smørbrød

Her kan dere velge hvilket pålegg dere ønsker; forstmanns røkelaks med eggerøre, reker og majones, roastbiff med remulade, kalkunbryst og waldorfsalat, Ost; brie, camembert, roquefort eller tradisjonell hvitost, karbonade & løk, kokt skinke.

Snitterkr 40,- pr stk.
Smørbrødkr 75,- pr stk.
Bagetterkr 65,- valgfritt pålegg
Rundstykkerkr 35,- valgfritt pålegg

Salater

Salat med kylling, serranoskinke, pinjekjerner, fetaost, rømmedressing kr 140,-

Leveres med brød og smør.

Salat med biff, bacon, eggesalat, fetaost, bbq og aioli kr 150,-

Leveres med brød og smør.

Wraps – alle kr. 89,-

Wrap med varmrøkt elg, urterømme, rødløk, tomat, pære og salat.
Wrap med einerøkt laks, urterømme, rødløk, avokado, dill og salat.
Wrap med kylling, karry dressing, rødløk, bacon, ananas, tomat og salat.

Koldtallerken – kr. 185,-

Med assortert fisk og kjøtt og med potetsalat, brød og smør

Spekematanretning (minimum 10 personer)

Spekeskinke, fenalår, salami, stabburpølse, fårepølse og fjellmorr.

Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, blandet salat og dressing, flatbrød, loff og smør.

Kr. 245,-

Tillegg rømmegrøt kr 50,-

Koldtbord

Tradisjonelt koldtbord (minimum 10 personer) – se link trykk her

Selskapskoldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her

Forstmanns koldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her

Luxus koldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her

 

Gryteretter

Oksekjøttlapskauskr 145,-
Elghakk à la Forstmannkr 175,-
Biff Stroganoff med kokt riskr 175,-
Peppergryte av oksekjøtt med kokt riskr 175,-
Viltgryte med kokte grønnsaker og kokte poteterkr 195,-
Tillegg – Gryteretter
Frisk blandet salat og dressingkr 15,-/person
Hjemmebakt Foccacia og smørkr 15,-/person
Rørt tyttebærkr 5,- /person
Østerdalsflatbrødkr 8,- /person

Forretter

Røkelaks med eggerøre, sautert spinat  og nystekt brødkr 95,-
Gravlaks med aquavitrømme og syltet agurkkr 95,-
Spekeskinke serveres med 3 typer melonkr 95,-
Varmrøkt Røye anrettet på frisk, revet salat med sukkerrømme og Østerdalsflatbrød.kr 95,-
Kamskjell med røkt eggeplomme og vaniljeskumkr 110,-
Marinert laks med rødbetssymfonikr 105,-
Røkt elg med potetvaffel og granbarsorbetkr 110,-
Kantarellsuppe med nystekt brødkr 100,-

Supper

Fiskesuppe m/assortert fisk & rotgrønnsakerkr 110,-
Gul ertesuppe m/brød og smørkr 85,-
Betasuppe m/brød og smørkr 95,-
Gulasjsuppe m/brød og smørkr 85,-
Tomatsuppe m/brød og smørkr 85,-

Hovedretter

Stek (Skinke eller Kalv) med brokkoli, blomkål, gulrotstaver, stekt sopp, fløtesaus, nyrørt tyttebær og kokte poteterkr 235,-
Stek (Elg eller Reinsdyr) med fløtesaus, sautert rosenkål med bacon og løk, stekt sopp, blomkål, gulrot, nyrørt tyttebær og  poteter.kr 265,-
Ytrefilet av storfe med Ratatouille, hvitløksmør, sjysaus og ovnsbakte mandelpoteter.kr 260,-
Reinsdyrmedaljonger med grønnpeppersaus, jordskokker, tyttebærsirup, Pærer og smørstekte mandelpoteterkr 320,-
Helstekt indrefilet av Elg med kantarellskum, 3 typer løk, selleripure og jarlsberggratinert fløtepotekr 365,-
Lammecarré med timian og hvitløksaus, rødløksmarmelade, ristede rotgrønnsaker og fløtegratinerte poteterkr 320,-
Ovnsbakt Laksefilet med tomat og bacon, krydder Hollandaisesaus, sauterte rotgrønnsaker og mandelpotetpuré.kr 245,-
Helstekt Okse Indrefilet med rødvinssaus, broccolini, smørdampet asparges, tomatsmør og fløtegratinerte poteterkr 295,-
Andebryst med pastinakkpure, ristet sopp, tyttebærsirup og smørdampet mandelpotekr 295,-
Ovnsbakt kveitefilet med citrussalat, tzatziki, asparges og mandelpotetkr 265,-

Dessert

Hjemmelaget Karamellpudding med kanelpære og kremkr 92,-
Blåbærterte med hvitsjokoladeparfait, multekaramellkr 102,-
Crème brûlée servert med frisk frukt og appelsinsorbetkr 102,-
Multeiskake på mandelbunn med multe puré.kr 112,-
Hvit og mørk sjokolade Panna Cotta med frisk frukt.kr 92,-
Kladdkake med congacskrem og bringebærkr 92,-
Husets eplepai med hjemmelaget vaniljesauskr 92,-
4 typer oster med multechutney, fikenbrødkr 115,-

Utkjøring
I sentrum Elverum – kr. 125,- / ytre Elverum – kr. 195,-
Utenfor Elverum – kr 20,- pr km tur/retur