Tradisjonelt koldtbord (minimum 10 personer)

Huset’s Røkelaks med eggerøre, Ørretfilet med sitrussalat, BBQ kylling med yoghurtdressing, Roastbiff med remulade og potetsalat, Spekeskinke med melonsalat Elgkarbonader med stekt løk, Frisk blandet salat og dressing, Hjemmebakt brød og smør

Kr. 285,-

Selskapskoldtbord (minimum 15 personer)

Huset’s Røkelaks med eggerøre, Ørretfilet med sitrussalat, Kamskjell med sprøstekt bacon, Urtemarinerte Kalkunbryst med waldorfsalat, Glasert svinenakke med koriander og tomatsalat, Roastbiff med remulade og potetsalat, Spekematanretning med melonsalat, Elgkarbonader med løk, Frisk blandet salat og dressing. Hjemmebakt brød og smør

Kr. 325,-

Festkoldtbord (minimum 15 personer)

Ceviche på Kveite med avocado og mangosalat, Gravet Laks med dillolje og røket eggeplomme, Tynnbrødsrullade fylt med røkt Hardangerørret, Reinsdyrfilet med «gulrot», Gravet Elg med tyttebærrømme, Roastbiff med remulade og potetsalat, Varmrøkt Hjort med potetvaffel og blåbærkrem, Viltpaté med bacon og syltet rødløk, Frisk blandet salat, dressing og potetsalat. Hjemmebakt brød og smør

Kr. 365,-

Luxus koldtbord(minimum 15 personer)

Røkt Hardanger Ørret med eggerøre, Kamskjell med sprøstekt spekeskinke, Kongekrabbesalat og Hvitvinsdampende blåskjell, Varmrøkt Hjort med potetvaffel og blåbærkrem, Vårruller med fasanbryst og pære, Kanapéer med Løyrom, Små Lammeboller med rosmarinrømme, Tynnbrød fylt med pulled Elg, Carpaccio av okse indrefilet med tomat/chèvre salat, 4 typer nordiske oster, Frisk blandet salat, dressing og potetsalat. Hjemmebakt brød og smør

Kr. 535,-

Tillegg:

Rørt Tyttebær      kr.  5,- / person
Østerdalsflatbrød       kr.   8,- / person
Gryterett på koldtbord   kr. 75,-. Viltgryte kr 95,-
Ønsker man et utvidet koldtbord, er det selvfølgelig mulig.

Utkjøring
I Elverum – kr. 125,-
Utenfor Elverum – kr 20,- pr km tur/retur