ALT. 1: Totalt Kr 445,-Pris
Røkelaks på krutong med eggerøre og sautert spinat.Kr 95,-
Kalvestek med brokkoli, blomkål, gulrotstaver, sopp, fløtesaus, nyrørt tyttebær og poteterKr 255,-
Hjemmelaget karamelpudding med kanelpære og krem.Kr 95,-
ALT. 2: Totalt Kr 480,-Pris
Gravlaks med sennepdillsaus servert med potetdillstuing og sautert spinat.Kr 100,-
Reinsdyrstek med fløtesaus, sautert rosenkål; bacon og løk, sopp, blomkål, gulrot, nyrørt tyttebær og poteter.Kr 280,-
Hjemmelaget blåbæris med blåbærpurè, krem og kjeks.Kr 100,-
ALT. 3: Totalt Kr 470,-Pris
Spekeskinke med urtesaus, servert med sellerirot shot.Kr 100,-
Biff av ytrefilet med rødvinsaus, brokkoli, grilltomat sopp og ovnsbakte amadinepoteter.Kr 275,-
Yoghurt pannacotta med bringbærsorbet.Kr 95,-
ALT. 4: Totalt Kr 550,-Pris
Røkt fjellørret servert med blomkålpuré og tyttebærpuré.Kr 110,-
Reinsdyrmealjonger med karamellisert småløk, ovnsbakte rotgrønnsaker, eple/balsamicosaus og potetpurèKr 345,-
Fløterand med kanelmarinerte skogsbær.Kr 95,-
ALT. 5: Totalt Kr 555,-Pris
Varmrøkt røye anrettet på crispysalat med sukkerrømme og Østerdalsflatbrød.Kr 110,-
Hjortecarre med portvinsaus, kanelkokte pærer, sopp, sauterte grønnsaker, Smørdampet blomkål og hasselbakte poteterKr 345,-
Skogsbærparfait med purè og kjeks.Kr 100,-
ALT. 6: Totalt Kr 520,-Pris
Mandelpotetsuppe med reker og blåskjell.Kr 95,-
Kalvefilet med soppsaus, aspargesbønner, gulrøtter, blomkålpuré og Anna poteter.Kr 320,-
Sjokolademarquise med frisk frukt og salt karamell.Kr 105,-
ALT. 7: Totalt Kr 580,-Pris
Nøttestekt ørret på sprø salat og salviesmør.Kr 105,-
Elgfilet med kremet soppsaus, bakt sjalottløk, smørsautert rosenkål, gulrotstaver, og mandelpoteter.Kr 365,-
Multeiskake på mandelbunn med multe puré.Kr 110,-
ALT. 8: Totalt Kr 520,-Pris
Akevittgravet hjortefilet på brunostgratinert toast med bringebærvinagrette.Kr 120,-
Posjert kveite, konjakksaus, smørdampet fennikel, gulrot timbal, vårløk og persillepoteter.Kr 290,-
Crème brullè servert med frisk frukt og sitronsorbé.Kr 110,-
ALT. 9: Totalt Kr 490,-Pris
Chilimarinerte kongereker med ananassalsa og BasmatrisKr 115,-
Ovnsbakt laksefilet med tomat og bacon, bearnaisesaus, sauterte grønnsaker og mandelpotetpurè.Kr 265,-
Hjemmelaget marsipanis, mandler, sjokolade og friske bær.Kr 110,-
ALT. 10: Totalt Kr 540,-Pris
Olivenstekte kamskjell med bacon, selleripurè, salat, gressløk og valnøtt dressing.Kr 120,-
Honning og pepperstekt andebryst servert med ristede epler, pærer og sukkererter, rødvin/cognacsaus og AnnapoteterKr 320,-
Kanelis på nøttebunn med lune epler.Kr 100,-
ALT. 11: Totalt Kr 520,-Pris
Avokado med røkelakssalat på frisk salat.Kr 100,-
Helstekt okse indrefilet med rødvinsaus, brokkoli, sopp, farsert tomat, og fløtegratinerte poteter.Kr 320,-
Hvit og mørk sjokolade pannacotta med frisk frukt.Kr 100,-

 

•Bestilling ønskes senest 1 uke før ditt arrangement