Forrett:Pris
Varmrøykt Røye med revet, frisk salat, sukkerrømme og ØsterdalsflatbrødKr 110,-
Appelsin- og Akevittgravet Kveite med valnøtt og rucculaKr 120,-
Forstmann’s Røkelaks med eggerøre, sautert spinat og nystekt brødKr 100,-
Rødbetgravet laks med akevittrømme, rødløk, kapers og syltet agurkKr 115,-
Spekeskinke på toast, frisk salat og urter, fiken og valnøttdressingKr 105,-
Stekt Kamskjell med røkt eggeplomme og vaniljeskumKr 130,-
Røkt Elghjerte med potetvaffel og granbar sorbetKr 100,-
Kremet Fiskesuppe med Julienne grønnsaker, fisk og skalldyrKr 105,-
Hovedrett:Pris
Skinkestek – med smørdampede gulrøtter, broccoli og blomkål, fløtesaus, stekt sopp, kokte poteter, ny rørt tyttebær og flatbrød                  (Kalvstek kr. 265,-)Kr 245,-
Elg, Hjort eller Reinsdyrstek
med løk og bacon sauterte rosenkål og gulrøtter, blomkål- og selleripurè, blåbærsaus, kokte mandelpoteter, ny rørt tyttebær og flatbrød
Kr 285,-
Stekt Andebryst med pastinakkpuré, sauterte rotgrønnsaker, tyttebærsirup, ristet sopp og saltbakt SolørpoteterKr 325,-
Ytrefilet av storfe med Ratatouille, broccoli, hvitløkssmør, sjysaus og ovnsbakt mandelpotet.Kr 285,-
Lammecarré med timian- og hvitløkssaus, rødløksmarmelade, ristede rotgrønnsaker og Hasselback poteterKr 335,-
Ytrefilet av Elg med kantarellskum, 3 typer løk, blomkål og selleripuré, Jarlsberggratinerte fløtepoteter.Kr 395,-
Ovnsbakt Sterling Kveite med citrussalat, kremet fennikel, eple og asparges og smørstekte mandelpoteterKr 295,-
Helstekt indrefilet av Okse, med rødvinssaus, bakte rotgrønnsaker, ristet sopp og fløtegratinerte poteter.Kr 325,-
Urtebakt Laksefilet med tomat og bacon, krydder Hollandaise saus, sauterte grønnsaker og mandelpotetpuréKr 275,-
Reinsdyrmedaljong med bakte jordskokk- og småløk, grønnpeppersaus, pære, tyttebærsirup og Anna potet.Kr 345,-
Dessert:Pris
Hjemmelaget Karamellpudding med kanelpære og kremKr 100,-
Hvit- og mørk sjokolade Panna Cotta med passionsfruktpureKr 110,-
Kladdkake med cognackrem og bringebærKr 105,-
Crème Brûlée med frisk frukt og appelsinsorbetKr 115,-
Sitronterte med italiensk marengs og vaniljeisKr 110,-
Hjemmelaget marsipanis, mandler, sjokolade og friske bær.Kr 115,-
Multeiskake på mandelbunn med multe puré.Kr 120,-

• Bestilling – senest 1 uke før ditt arrangement
• Minimum antall – 10 personer