Tapas logoMeny 1 (minimum 15 personer)

Scampi med pikantsaus

Lime marinert ørretspidd

Røkelaks krem med avokado, rødløk, kaviar og grissini

Kyllingbryst med parmesan og bakt paprika

Wrap med varm røkt elgkjøtt

Serranoskinke surret med asparges og port salut

Italienske kjøttboller i tomatsalsa

Kjeks med norzolla, honning og fiken

Hvitløksbakte poteter

Gresk salat

Rømmedressing, aioli og oliven.

Hj. bakt Focaccia brød og smør

Kr 395,- pr person

Meny 2 (minimum 20 personer)

Reker ceviche (sitrussalat)

Hvitvins dampet blåskjell med hvitløks smør

Wrap med røkelaks

Scampi med pikantsaus

Kyllingbryst med parmesan og bakt paprika

Spareribbs med bbq saus

Biffrullade med sopp, løk og roquefort

Serranoskinke med parmesan

Dadler med chorizo og bacon

Lammekoteletter med tzatziki

Wrap med varm røkt elgkjøtt

Kjeks med norzolla, honning og fiken

Hvitløksbakte poteter

Gresk salat

Rømmedressing, aioli og oliven

Hj. bakt Focaccia brød og smør

Kr 445,- pr pers

Tapas meny illustrasjonMeny 3 (minimum 20 personer)

Scampi med pikantsaus

Hvitvins dampet blåskjell med hvitløks smør

Wrap med røkeløks

Lime marinert ørretspidd

Kyllingbryst med parmesan og bakt paprika

Serranoskinke surret med asparges og port salut

Lammekoteletter med tzatziki

Grilla svinenakke med sylta mango

Biffrullade med sopp, løk og roquefort

Dadler med chorizo og bacon

Italienske kjøttboller i tomatsalsa

Hvitløksbakte poteter

Ostesymfoni: Brie, blåmuggost, manchego, honning, valnøtter og fiken

Marinerte Cherry tomater med mozzarella og basilikum

Gresk salat

Rømmedressing, aioli og oliven

Hj. bakt Focaccia brød og smør

Kr 495,- pr pers

 

  • Bestilling ønskes senest 1 uke før ditt arrangement