Snitter/Smørbrød
Her kan dere velge hvilket pålegg dere ønsker; forstmanns røkelaks med eggerøre, reker og majones, roastbiff med remulade, kalkunbryst og waldorfsalat, Ost; brie, camembert, roquefort eller tradisjonell hvitost, karbonade & løk, kokt skinke.
Snitter | kr 35,- pr stk. |
Smørbrød | kr 85,- pr stk. |
Baguetter | kr 75,- valgfritt pålegg |
Rundstykker | kr 35,- valgfritt pålegg |
Salater
Salat med kylling, serranoskinke, pinjekjerner, fetaost, rømmedressing kr 140,-
Leveres med brød og smør.
Salat med biff, bacon, eggesalat, fetaost, bbq og aioli kr 150,-
Leveres med brød og smør.
Wraps – alle kr. 85,-
Wrap med varmrøkt elg, urterømme, rødløk, tomat, pære og salat.
Wrap med einerøkt laks, urterømme, rødløk, avokado, dill og salat.
Wrap med kylling, karry dressing, rødløk, bacon, ananas, tomat og salat.
Koldtallerken – kr. 195,-
Med assortert fisk og kjøtt og med potetsalat, brød og smør
Spekematanretning (minimum 10 personer)
Spekeskinke, fenalår, salami, stabburpølse, fårepølse og fjellmorr.
Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, blandet salat og dressing, flatbrød, loff og smør.
Kr. 245,-
Tillegg rømmegrøt kr 50,-
Koldtbord
Tradisjonelt koldtbord (minimum 10 personer) – se link trykk her
Selskapskoldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her
Vilt koldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her
Gryteretter
Oksekjøttlapskaus | kr 145,- |
Elghakk à la Forstmann | kr 175,- |
Biff Stroganoff med kokt ris | kr 175,- |
Peppergryte av oksekjøtt med kokt ris | kr 175,- |
Viltgryte med kokte grønnsaker og kokte poteter | kr 195,- |
Tillegg – Gryteretter | |
Frisk blandet salat og dressing | kr 15,-/person |
Hjemmebakt Foccacia og smør | kr 15,-/person |
Rørt tyttebær | kr 5,- /person |
Østerdalsflatbrød | kr 8,- /person |
Forretter
Stekt Kamskjell med risotto, asparges, valnøttolje, toppet med Parmesan chips. | Kr 120,- |
Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og Østerdalsflatbrød. | Kr 100,- |
Røkelaksrullade med spinat, eplesalat og urtedressing. | Kr 95,- |
Gravet og stekt Sik anrettet på råstekte poteter med hvitvin/eddik saus og rips. | Kr 105,- |
Eple- og Sellerirot Suppe med Serranoskinke og sprø stekt pasta. | Kr 85,- |
Gravet Dåhjort med syltet rødløk, gratinert brunost toast. Toppet med syrlig salat. | Kr 95,- |
Supper
Fiskesuppe m/assortert fisk & rotgrønnsaker | kr 110,- |
Gul ertesuppe m/brød og smør | kr 85,- |
Betasuppe m/brød og smør | kr 95,- |
Gulasjsuppe m/brød og smør | kr 85,- |
Tomatsuppe m/brød og smør | kr 85,- |
Hovedretter
Bakt Røye og Sjøkreps – med smørstekte rot grønnsaker, fennikel og agurksalat, hvitvinssaus og Duchessepotet. | Kr 295,- |
Hjortefilét – anrettet med syltet rødløk og beter, timianbakte gulrøtter, Balsamicosaus, sprøstekt Serranoskinke og potet Fondant. | Kr 300,- |
Pepperstekt Andebryst med appelsin- og gulrot terrin, stekt hjertesalat, kirsebærsaus og Hasselbach poteter. | Kr 320,- |
Vilt Stek anrettet med ovnsbakte rot grønnsaker, karamellisert, kremet soppsaus og Anna poteter. | Kr 265,- |
Oksefilét med sauterte aspargesbønner, bacon og løk, Parmesan bakt Cherry tomat, urtébearnaise, syltet sopp og Duchessepotet. | Kr 370,- |
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter. | Kr 275,- |
Dessert
Crème Brûlée med kirsebæris og lakrisfudge. | Kr 105,- |
Mango- og Lime mousse anrettet med jordbær- og myntecarpaccio. | Kr 100,- |
Hvit Sjokoladekrem toppet med appelsin marinerte bringebær og pepper grillet ananas. | Kr 100,- |
Karamell- og Peanøttis med salte peanøtter og sjokolade, biscuit, toppet med Affogato. | Kr 110,- |
Mørk Sjokolade terte med italiensk marengs, skogsbærganache og kandisert ingefær. | Kr 115,- |
Utkjøring
I sentrum Elverum – kr. 125,- / ytre Elverum – kr. 195,-
Utenfor Elverum – kr 20,- pr km tur/retur