Snitter/Smørbrød

Her kan dere velge hvilket pålegg dere ønsker; forstmanns røkelaks med eggerøre, reker og majones, roastbiff med remulade, kalkunbryst og waldorfsalat, Ost; brie eller tradisjonell hvitost, karbonade & løk, kokt skinke.

Snitter kr 45,- pr stk.
Smørbrød fra kr 125,- pr stk.
Baguetter fra kr 89,- (ost/skinke-kr.89,-/Kylling/bacon-kr.115,-/Reke&majones-kr.135,-)
Rundstykker kr 45,- (Ost, skinke, salami, egg)
kr.55,- (Brie/bacon, reker, røkelaks, roastbiff)

Salater

Salat med kylling, Stekt bacon, fetaost, rømmedressing kr 175,-

Leveres med hjemmebakt brød og smør.

Salat med biff strimler, stekt bacon, eggesalat, fetaost, bbq og aioli kr 185,-

Leveres med hjemmebakt brød og smør.

Wraps – alle kr. 115,-

Wrap med varmrøkt hjort, urterømme, rødløk, tomat, pære og salat.
Wrap med husets røkelaks, urterømme, rødløk, avokado, dill og salat.
Wrap med kylling, karridressing, rødløk, bacon, ananas, tomat og salat.

Koldttallerken – kr. 225,-

Med assortert fisk og kjøtt, eggerøre, frisk salat, potetsalat, hjemmebakt brød og smør

Spekematanretning (minimum 15 personer)

Spekeskinke, fenalår, salami, stabburpølse, fårepølse og fjellmorr.

Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, blandet salat og dressing, godt brød og smør.

Kr. 275,-

Tillegg rømmegrøt kr 50,-

Koldtbord

Tradisjonelt koldtbord (minimum 10 personer) – se link trykk her

Selskapskoldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her

 

Gryteretter

Oksekjøttlapskaus – flatbrød kr 170,-
Elghakk à la Forstmann – rørt tyttebær og flatbrød kr 190-
Biff Stroganoff med kokt ris, frisk blandet salat, dressing, brød og smør kr 210,-
Peppergryte av oksekjøtt med kokt ris, frisk blandet salat, dressing, brød og smør kr 210,-
Viltgryte med stekt sopp, sauterte grønnsaker og selleri- og potetmos (alt. kokte poteter) – tyttebær og flatbrød kr 240,-

Supper

Fiskesuppe m/assortert fisk & rotgrønnsaker kr 165,-
Gul ertesuppe m/brød og smør kr 120,-
Betasuppe m/brød og smør kr 140,-
Gulasjsuppe m/brød og smør kr 140,-
Tomatsuppe m/brød og smør kr 130,-

Forretter

 

Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og flatbrød. Kr 145,-
Bruschetta med Fetaostkrem anrettet med asiatisk inspirert roastbiff salat, Ponzu saus, rødløk, pære, toppet med sprøstekt løk og tomat confit Kr 145,-
Rosa stekt Andebryst på gulrot puré toppet med aprikos, granateple og valnøtt vinagrette Kr 165,-
Blinis Trio – Hjort roastbiff med syltet sopp, karamellisert sølvløk. Forstmanns røkelaks med avokado og eggekrem. Rognkjeks rogn med dill og pepperrotrømme Kr 165,-

Hovedretter

Hjortefilét  – anrettet med viltpølse, honning glaserte rotgrønnsaker, fylt sopp, peppersaus, tomatsyltetøy og fløtegratinerte potet Kr 425,-
Ande Duo – rosastekt andebryst med syltet rødkål. Varmrøkt and med pære- og eple chutney. Kirsebærsaus, lun edamame- og aspargesbønnesalat og potetpure Kr 395,-
Braisert Okse med ratatouille, stekt sopp, Béarnaise saus, Duchesse potet. Toppet med grønnkål chips Kr 330,-
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter. Kr 340,-

Dessert

Crème Brûlée med bringebær-coulis, sorbet og makron Kr 150,-
Vanilje Panna Cotta med mango-ananas-chili salsa. Toppet med sjokoladetrukket marshmallow Kr 135,-
Sjokolademousse med lemon-curd, toppet med salt pretzel og friske bær Kr 140,-
Forstmann’s Karamellpudding med kanelpære, krem og karamellsaus Kr 125,-

 

Annet

  • Bestillingsfrist – minimum 1 uke før ditt arrangement, litt avhengig av hva som ønskes. Send forespørsel.
  • Minimums antall for bestillinger er 10 eller 15 personer, litt avhengig av hva som ønskes. Send forespørsel.
  • Kokk(er) er inkl. i pris ved 3-retters meny på catering. – (3 timer) Timeberegning er fra avreise Forstmann – merforbruk av timer belastes kr. 995,- pr. påbegynte time/pr. kokk. 
  • Utkjøring sentrum – Elverum kr. 195,- / utenfor Elverum sentrum kr. 25,- pr.km (evt. etter avtale) Vi beregner tur/retur fra oss.