Snitter/Smørbrød

Her kan dere velge hvilket pålegg dere ønsker; forstmanns røkelaks med eggerøre, reker og majones, roastbiff med remulade, kalkunbryst og waldorfsalat, Ost; brie, camembert, roquefort eller tradisjonell hvitost, karbonade & løk, kokt skinke.

Snitterkr 35,- pr stk.
Smørbrødkr 85,- pr stk.
Baguetterkr 75,- valgfritt pålegg
Rundstykkerkr 35,- valgfritt pålegg

Salater

Salat med kylling, serranoskinke, pinjekjerner, fetaost, rømmedressing kr 140,-

Leveres med brød og smør.

Salat med biff, bacon, eggesalat, fetaost, bbq og aioli kr 150,-

Leveres med brød og smør.

Wraps – alle kr. 85,-

Wrap med varmrøkt elg, urterømme, rødløk, tomat, pære og salat.
Wrap med einerøkt laks, urterømme, rødløk, avokado, dill og salat.
Wrap med kylling, karry dressing, rødløk, bacon, ananas, tomat og salat.

Koldtallerken – kr. 195,-

Med assortert fisk og kjøtt og med potetsalat, brød og smør

Spekematanretning (minimum 10 personer)

Spekeskinke, fenalår, salami, stabburpølse, fårepølse og fjellmorr.

Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, blandet salat og dressing, flatbrød, loff og smør.

Kr. 245,-

Tillegg rømmegrøt kr 50,-

Koldtbord

Tradisjonelt koldtbord (minimum 10 personer) – se link trykk her

Selskapskoldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her

Vilt koldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her

 

Gryteretter

Oksekjøttlapskauskr 145,-
Elghakk à la Forstmannkr 175,-
Biff Stroganoff med kokt riskr 175,-
Peppergryte av oksekjøtt med kokt riskr 175,-
Viltgryte med kokte grønnsaker og kokte poteterkr 195,-
Tillegg – Gryteretter
Frisk blandet salat og dressingkr 15,-/person
Hjemmebakt Foccacia og smørkr 15,-/person
Rørt tyttebærkr 5,- /person
Østerdalsflatbrødkr 8,- /person

Forretter

Stekt Kamskjell med risotto, asparges, valnøttolje, toppet med Parmesan chips.Kr 120,-
Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og Østerdalsflatbrød.Kr 100,-
Røkelaksrullade med spinat, eplesalat og urtedressing.Kr 95,-
Gravet og stekt Sik anrettet på råstekte poteter med hvitvin/eddik saus og rips.Kr 105,-
Eple- og Sellerirot Suppe med Serranoskinke og sprø stekt pasta.Kr 85,-
Gravet Dåhjort med syltet rødløk, gratinert brunost toast. Toppet med syrlig salat.Kr 95,-

Supper

Fiskesuppe m/assortert fisk & rotgrønnsakerkr 110,-
Gul ertesuppe m/brød og smørkr 85,-
Betasuppe m/brød og smørkr 95,-
Gulasjsuppe m/brød og smørkr 85,-
Tomatsuppe m/brød og smørkr 85,-

Hovedretter

Bakt Røye og Sjøkreps – med smørstekte rot grønnsaker, fennikel og agurksalat, hvitvinssaus og Duchessepotet.Kr 295,-
Hjortefilét – anrettet med syltet rødløk og beter, timianbakte gulrøtter, Balsamicosaus, sprøstekt Serranoskinke og potet Fondant.Kr 300,-
Pepperstekt Andebryst med appelsin- og gulrot terrin, stekt hjertesalat, kirsebærsaus og Hasselbach poteter.Kr 320,-
Vilt Stek anrettet med ovnsbakte rot grønnsaker, karamellisert, kremet soppsaus og Anna poteter.Kr 265,-
Oksefilét med sauterte aspargesbønner, bacon og løk, Parmesan bakt Cherry tomat, urtébearnaise, syltet sopp og Duchessepotet.Kr 370,-
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter.Kr 275,-

Dessert

Crème Brûlée med kirsebæris og lakrisfudge.Kr 105,-
Mango- og Lime mousse anrettet med jordbær- og myntecarpaccio.Kr 100,-
Hvit Sjokoladekrem toppet med appelsin marinerte bringebær og pepper grillet ananas.Kr 100,-
Karamell- og Peanøttis med salte peanøtter og sjokolade, biscuit, toppet med Affogato.Kr 110,-
Mørk Sjokolade terte med italiensk marengs, skogsbærganache og kandisert ingefær.Kr 115,-

Utkjøring
I sentrum Elverum – kr. 125,- / ytre Elverum – kr. 195,-
Utenfor Elverum – kr 20,- pr km tur/retur