Snitter/Smørbrød
Her kan dere velge hvilket pålegg dere ønsker; forstmanns røkelaks med eggerøre, reker og majones, roastbiff med remulade, kalkunbryst og waldorfsalat, Ost; brie eller tradisjonell hvitost, karbonade & løk, kokt skinke.
Snitter | kr 45,- pr stk. |
Smørbrød | kr 125,- pr stk. |
Baguetter | kr 89,- valgfritt pålegg |
Rundstykker | kr 45,- valgfritt pålegg |
Salater
Salat med kylling, Stekt bacon, fetaost, rømmedressing kr 175,-
Leveres med hjemmebakt brød og smør.
Salat med biff strimler, stekt bacon, eggesalat, fetaost, bbq og aioli kr 185,-
Leveres med hjemmebakt brød og smør.
Wraps – alle kr. 100,-
Wrap med varmrøkt elg, urterømme, rødløk, tomat, pære og salat.
Wrap med husets røkelaks, urterømme, rødløk, avokado, dill og salat.
Wrap med kylling, karridressing, rødløk, bacon, ananas, tomat og salat.
Koldttallerken – kr. 225,-
Med assortert fisk og kjøtt, eggerøre, frisk salat, potetsalat, hjemmebakt brød og smør
Spekematanretning (minimum 15 personer)
Spekeskinke, fenalår, salami, stabburpølse, fårepølse og fjellmorr.
Potetsalat, eggerøre, rømme, flatbrød, blandet salat og dressing, godt brød og smør.
Kr. 275,-
Tillegg rømmegrøt kr 50,-
Koldtbord
Tradisjonelt koldtbord (minimum 10 personer) – se link trykk her
Selskapskoldtbord (minimum 15 personer) – se link trykk her
Gryteretter
Oksekjøttlapskaus – flatbrød | kr 170,- |
Elghakk à la Forstmann – rørt tyttebær og flatbrød | kr 190- |
Biff Stroganoff med kokt ris, frisk blandet salat, dressing, brød og smør | kr 210,- |
Peppergryte av oksekjøtt med kokt ris, frisk blandet salat, dressing, brød og smør | kr 210,- |
Viltgryte med stekt sopp, sauterte grønnsaker og selleri- og potetmos (alt. kokte poteter) – tyttebær og flatbrød | kr 240,- |
Supper
Fiskesuppe m/assortert fisk & rotgrønnsaker | kr 165,- |
Gul ertesuppe m/brød og smør | kr 120,- |
Betasuppe m/brød og smør | kr 140,- |
Gulasjsuppe m/brød og smør | kr 140,- |
Tomatsuppe m/brød og smør | kr 130,- |
Forretter
Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og flatbrød. | Kr 145,- |
Bruschetta med Fetaostkrem anrettet med asiatisk inspirert roastbiff salat, Ponzu saus, rødløk, pære, toppet med sprøstekt løk og tomat confit | Kr 145,- |
Rosa stekt Andebryst på gulrot puré toppet med aprikos, granateple og valnøtt vinagrette | Kr 165,- |
Hovedretter
Hjortefilét – anrettet med viltpølse, honning glaserte rotgrønnsaker, fylt sopp, peppersaus, tomatsyltetøy og fløtegratinerte potet | Kr 425,- |
Rødvinsmarintert Fårefilet med sauterte rotgrønnsaker, tomat confit med fetaost. Rødvinssaus og fløtegratinerte potet | Kr 375,- |
Andelår Confit anrettet bakte gulrøtter, aspargesbønner, sukkererter, Rødvinssaus og seller- og potetpure | Kr 395,- |
Braisert Okse med ratatouille, stekt sopp, Béarnaise saus, Duchesse potet. Toppet med grønnkål chips | Kr 330,- |
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter. | Kr 340,- |
Dessert
Crème Brûlée med mangocurd, sorbet og sprøtt bakverk | Kr 145,- |
Basilikum Panna Cotta med bringebær coulis og hvit sjokolade | Kr 135,- |
Lime- og Sitron terte i glass med italiensk marengs og bær coulis | Kr 145,- |
Forstmann’s Karamellpudding med kanelpære, krem og karamellsaus | Kr 125,- |
Annet
- Minimums antall for bestillinger er 10 eller 15 personer, litt avhengig av hva som ønskes. Send forespørsel.
- Kokk(er) er inkl. i pris ved 3-retters meny på catering. – (3 timer) Timeberegning er fra avreise Forstmann – merforbruk av timer belastes kr. 995,- pr. påbegynte time/pr. kokk.
- Utkjøring sentrum – Elverum kr. 195,- / utenfor Elverum sentrum kr. 25,- pr.km (evt. etter avtale) Vi beregner tur/retur fra oss.