Julelunsjbord kr 310,- pr person.

Kaldmat av fisk og kjøtt

Hjemmelaget julepålegg som:
– Gravet laks
– Varmrøkt pepper ørret
– Huset’s røkelaks
– Sildetrio – krydder, tomat og sennepsild
– Julesylte
– Lammerull
– Ribberull
– Kalkunbryst
– Røkt Juleskinke
Rakfisk med tilbehør

Varmrett

Stekt Ribbe med sprøstekt svor, medisterpølse og medisterkake, fyldig ribbesaus, god hjemmelaget surkål og kokte poteter. Pinnekjøtt med sjy og kålrotstappe

Desserter

Karamellpudding m/karamellsaus
Riskrem med rødsaus
Multekrem med krumkake

Tilbehør, salater osv.

Waldorfsalat
Potetsalat
Blandet salat
Th. Island dressing
Rødbeter- og sylteagurker
Rømme og majones
Sennepdillsaus
Eggerøre
Brød, lefse, flatbrød og smør

 

Bordbestilling anbefales pga. mindre kapasitet iht. smitteverns regler..

Vi har også mange små og store lokaler som passer for større grupper.
(fra min./maks 15 – 80)