Forstmann vil i år holde dørene åpne på kveldstid.

Fredag 2. og 9. desember arrangere vi felles Julebordsbuffet og matgildet vil stå fremme fra kl. 18.00 til kl. 22.00.

Lørdag 3. og 10. desember holder vi kveldsåpent for jule à la carte og andre selskaper. Kjøkkenet vil være oppe fra kl. 17.00 til kl.21.00.

Grunnet mindre kapasitet i hovedrestaurant, reserverer vi fortløpende og har kun 100 ledige plasser. Kan ta imot noen grupper (fra 20 – 50 personer) i egne lokaler mot et lite tillegg.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Booking på stian@forstmann.no eller tlf 62416910 / 4004 8090

JULEBORDSBUFFET! (2. og 9. desember)

Kaldmat av kjøtt og fiskJulenissen catering

Hjemmelaget julepålegg som:
– Forstmann’s egen Julesylte, Lammerull, Ribberull, Kalkunbryst, Røkt Juleskinke, 3-sorter sild,
Varmrøkt pepper ørret, huset’s Røkelaks og Rakfisk med tilbehør

Varmrett

Stekt Ribbe med sprøstekt svor, medisterpølse og medisterkake, fyldig ribbesaus, god hjemmelaget surkål og kokte poteter
Pinnekjøtt med sjy og kålrotsstappe

Desserter

Karamellpudding m/karamellsaus, Riskrem med rødsaus, Multekrem og krumkake, Kransekake og twist

Tilbehør, salater osv.

Waldorfsalat, Potetsalat, Blandet salat, Th. Island dressing, Rødbeter- og sylteagurker, Rømme og majones, Sennepdillsaus,
eggerøre, Brød, lefse, flatbrød og smør