Julenissen catering

JULEBORD kr 495,- pr person.

Kaldmat av kjøtt og fisk

Hjemmelaget julepålegg som:
– Forstmann’s egen julesylte
– Kalkunbryst
– Røkt Juleskinke
– 3-sorter sild
– Varmrøkt pepper ørret
– Huset’s Røkelaks
Rakfisk med tilbehør

Varmrett

Stekt Ribbe med sprøstekt svor, medisterpølse og medisterkake, fyldig ribbesaus, god hjemmelaget surkål og kokte poteter

Desserter

Karamellpudding m/karamellsaus
Riskrem med rødsaus

Tilbehør, salater osv.

Waldorfsalat
Potetsalat
Blandet salat
Th. Island dressing
Rødbeter- og sylteagurker
Rømme og majones
Sennepdillsaus
Eggerøre
Brød, lefse, flatbrød og smør

 

Ekstra

  • Pinnekjøtt med sjy og kålrotstappe – 110,- pr. person
  • Multekrem med krumkake – 45,- pr.person

 

Bestillingsfrist
7 dager før arrangementet/ring på forespørsel ved kortere varsel
(minimumsbestilling – 15 personer)