Forrett: | Pris |
---|
Stekt Kamskjell med risotto, asparges, valnøttolje, toppet med Parmesan chips. | Kr 135,- |
Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og Østerdalsflatbrød. | Kr 115,- |
Røkelaksrullade med spinat, eplesalat og urtedressing. | Kr 110,- |
Gravet og stekt Sik anrettet på råstekte poteter med hvitvin/eddik saus og rips. | Kr 120,- |
Eple- og Sellerirot Suppe med Serranoskinke og sprø stekt pasta. | Kr 95,- |
Gravet Dåhjort med syltet rødløk, gratinert brunost toast. Toppet med syrlig salat. | Kr 110,- |
Hovedrett: | Pris |
---|
Bakt Røye og Sjøkreps – med smørstekte rot grønnsaker, fennikel og agurksalat, hvitvinssaus og Duchessepotet. | Kr 325,- |
Hjortefilét – anrettet med syltet rødløk og beter, timianbakte gulrøtter, Balsamicosaus, sprøstekt Serranoskinke og potet Fondant. | Kr 325,- |
Pepperstekt Andebryst med appelsin- og gulrot terrin, stekt hjertesalat, kirsebærsaus og Hasselbach poteter. | Kr 335,- |
Vilt Stek anrettet med ovnsbakte rot grønnsaker, karamellisert, kremet soppsaus og Anna poteter. | Kr 285,- |
Oksefilét med sauterte aspargesbønner, bacon og løk, Parmesan bakt Cherry tomat, urtébearnaise, syltet sopp og Duchessepotet. | Kr 395,- |
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter. | Kr 295,- |
Dessert: | Pris |
---|
Crème Brûlée med kirsebæris og lakrisfudge. | Kr 120,- |
Mango- og Lime mousse anrettet med jordbær- og myntecarpaccio. | Kr 115,- |
Hvit Sjokoladekrem toppet med appelsin marinerte bringebær og pepper grillet ananas. | Kr 110,- |
Karamell- og Peanøttis med salte peanøtter og sjokolade, biscuit, toppet med Affogato. | Kr 125,- |
Mørk Sjokolade terte med italiensk marengs, skogsbærganache og kandisert ingefær. | Kr 130,- |
• Bestillingsfrist – senest 1 uke før ditt arrangement
• Minimum antall – 15 personer/eller etter avtale – (det må velges samme meny for hele gruppen)
• Samme meny er gjeldene for Catering
• Har dere ønske om annen meny? Send oss en forespørsel og vi setter meny etter deres ønsker.