Forrett: Pris
Scampi Stekt med chili og ingefær, frisk salat, mango- ananas- og avokado salsa, Raita dressing, Melba Toast Kr 135,-
Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og Østerdalsflatbrød. Kr 125,-
Blomkål Panna Cotta anrettet med husets Røkelaks og sprøtt bakverk Kr 115,-
Forstmann’s Gravlaks med sennepdillsaus på toast, dillstuede poteter, grønnkål chips Kr 125,-
Rosa stekt Andebryst på gulrot puré toppet med aprikos, granateple og valnøtt vinagrette Kr 135,-

 

Hovedrett: Pris
Urtebakt Torsk – med glaserte rot grønnsaker, selleri- og potetsalat, hvitvinssaus, sprø rotchips Kr 325,-
Hjortefilét  – anrettet med sauterte rosenkål, kremet sopp, kirsebærkokt pære, Balsamico saus og potetkaker Kr 345,-
Lammecarré  med baconsurret aspargesbønner, farsert tomat, karamellisert småløk, Rødvinssaus og fløtepoteter Kr 395,-
Skogsfugl anrettet med viltpølse, glaserte rot grønnsaker, tyttebærkokte epler, kremet viltsaus og bacon potetmos Kr 410,-
Oksefilét med bønnesalat, smør- og persille stekt sopp, ovnsbakt Cherry tomater, Cognac- og peppersaus, urtebakte småpoteter Kr 395,-
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter. Kr 310,-

 

Dessert: Pris
Crème Brûlée med pasjonssirup, sorbet og sprøtt bakverk Kr 135,-
Marsipan Isparfait med daim, knust marengs og friske bær Kr 125,-
Sjokolade Mousse med mango curd, bringebærcoulis og Brownies fudge Kr 140,-
Forstmann’s Karamellpudding  med kanelpære, krem og karamellsaus Kr 115,-
Sjokolade Fondant fylt med salt karamell, anrettet med skogsbær og vaniljeis Kr 135,-

 

Tillegg informasjon:

• Bestillingsfrist – senest 1 uke før ditt arrangement
• Minimum antall – 15 personer/eller etter avtale – (det må velges samme meny for hele gruppen)
• Ønske om eget lokale? Lokalleie fra kr 1500,- /etter avtale.
• Samme meny er gjeldene for Catering / Egen kokk for opplegging av mat – kr. 495,- pr.t.
• Har dere ønske om annen meny? Send oss en forespørsel og vi setter meny etter deres ønsker.