Forrett:Pris
Stekt Kamskjell med risotto, asparges, valnøttolje, toppet med Parmesan chips.Kr 145,-
Varmrøkt Røye anrettet på frisk salat, sukkerrømme og Østerdalsflatbrød.Kr 125,-
Røkelaksrullade med spinat, eplesalat og urtedressing.Kr 120,-
Gravet og stekt Sik anrettet på råstekte poteter med hvitvin/eddik saus og rips.Kr 135,-
Eple- og Sellerirot Suppe med Serranoskinke og sprø stekt pasta.Kr 95,-
Gravet Dåhjort med syltet rødløk, gratinert brunost toast. Toppet med syrlig salat.Kr 130,-
Hovedrett:Pris
Bakt Røye og Sjøkreps – med smørstekte rot grønnsaker, fennikel og agurksalat, hvitvinssaus og Duchessepotet.Kr 325,-
Hjortefilét  – anrettet med syltet rødløk og beter, timianbakte gulrøtter, Balsamicosaus, sprøstekt Serranoskinke og potet Fondant.Kr 345,-
Pepperstekt Andebryst med appelsin- og gulrot terrin, stekt hjertesalat, kirsebærsaus og Hasselbach poteter.Kr 365,-
Vilt Stek anrettet med ovnsbakte rot grønnsaker, karamellisert, kremet soppsaus og Anna poteter.Kr 310,-
Oksefilét med sauterte aspargesbønner, bacon og løk, Parmesan bakt Cherry tomat, urtébearnaise, syltet sopp og Duchessepotet.Kr 410,-
Kalvestek med smørdampet sesongens grønnsaker, stekt sopp, fløtesaus og persille ristede poteter.Kr 310,-

 

Dessert:Pris
Crème Brûlée med kirsebæris og lakrisfudge.Kr 135,-
Mango- og Lime mousse anrettet med jordbær- og myntecarpaccio.Kr 125,-
Hvit Sjokoladekrem toppet med appelsin marinerte bringebær og pepper grillet ananas.Kr 125,-
Karamell- og Peanøttis  med salte peanøtter og sjokolade, biscuit, toppet med Affogato.Kr 125,-
Mørk Sjokolade terte med italiensk marengs, skogsbærganache og kandisert ingefær.Kr 135,-

 

Tillegg informasjon:

• Bestillingsfrist – senest 1 uke før ditt arrangement
• Minimum antall – 15 personer/eller etter avtale – (det må velges samme meny for hele gruppen)
• Samme meny er gjeldene for Catering / Egen kokk for opplegging av mat – kr. 495,- pr.t.
• Har dere ønske om annen meny? Send oss en forespørsel og vi setter meny etter deres ønsker.